Uitslaande brand bij Drechtwerk

13 april 2010
Uitslaande brand bij Drechtwerk

DORDRECHT - Dinsdagmiddag is er  kort een felle brand geweest bij Drechtwerk (sociale werkplaats) in Dordrecht. De brand is ontstaan in de nieuwbouw tijdens werkzaamheden op het dak. Er kwam veel rook vrij en de brandweer rukte met groot materieel uit. De brand was vrij snel onder controle. Waarschijnlijk is er isolatiemateriaal in brand gegaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.