Man bekrast auto's bij het Admiraalsplein

13 april 2010

DORDRECHT - Politiemensen hebben bij het Admiraalsplein in Dordrecht een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Agenten gingen op dinsdag 13 april 2010 omstreeks 02.40 uur naar het plein. Ze deden dat omdat iemand meldde dat er een man aan het inbreken was in een auto.

De getuige gaf een signalement door. Bij het Admiraalsplein zagen de politiemensen de 24-jarige man lopen. Zijn signalement voldeed aan die van de verdachte. Daarom hielden de agenten hem aan. Hij had een mes bij zich met een omgebogen puntje. Aan een van de auto’s op het plein zat verse krasschade. De politiemensen namen de verdachte mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.