Man bedreigt vrouw op de Singel

13 april 2010

DORDRECHT - Voor bedreiging hebben agenten een 39-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Politiemensen gingen op maandagavond 12 april 2010 naar de Singel in Dordrecht. De verdachte bedreigde een van de bewoonsters, een 22-jarige vrouw.

Zij was bevriend geweest met de verdachte. Deze klom via een steiger aan de achterkant op het balkon en uitte allerlei bedreigingen. Bij het zien van de politie vluchtte de 39-jarige naar beneden maar daar stonden andere agenten die hem aanhielden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.