Brand op dak aan de Kamerlingh Onnesweg

14 april 2010

DORDRECHT - Door nog onbekende oorzaak heeft een plat dak van een in aanbouw zijnd pand aan de Kamerlingh Onnesweg op 13 april korte tijd in brand gestaan. Niemand raakte gewond. Op het dak waren werklui bezig geweest die ten tijdevan het ontstaan van de brand aan het schaften waren.

Zij keerden snel terug en konden tijdig enkele gasflessen veilig stellen en daarmee erger voorkomen. De brandweer was er met onder meer een hoogwerker snel bij en had de brand in korte tijd geblust. Er was korte tijd sprake van een forse rookontwikkeling. Er zijn echter geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen en geen van de bedrijven in de directe omgeving hoefde ontruimd te worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.