Jouw mening, nieuwe serie op TV Dordrecht

14 april 2010
Jouw mening, nieuwe serie op TV Dordrecht

DORDRECHT - TV Dordrecht zendt met ingang van zondag 18 april de opinie over een groot aantal kwesties van jongeren uit. Voor de serie 'Jouw mening', een afgeleide van de dagelijkse rubriek 'Uw mening' zijn al 12 programma's geproduceerd.

De tv-programma's werden bedacht, geproduceerd en gemonteerd door de 22-jarige Ruchama van Zuidam. Ruchama (zie foto) volgt de opleiding Media Vormgeving op het Da Vinci College en maakte de serie samen met camerajongeren in opleiding van diverse scholen buiten Dordrecht die stage liepen bij TV Dordrecht.
 
Ruchama vindt het niet alleen leuk om voor tv te werken maar vooral ook verrassend om te doen. Dat blijkt uit de antwoorden met opvallende meningen die de jongeren haar toevertrouwden. Op de vraag aan een lange stoere jongen van 17 "Slaap je nog met knuffeltjes?", kwam het openhartige antwoord:"Ja, ik slaap onder een toystorydekbed" (bedrukt met waltdisney figuurtjes). Zo blijken er ook meisjes te zijn die boksen en voetballen en jongens die zweefvliegen.
 
De opnames werden op diverse scholen gemaakt zoals het Wellantcollege, Insulacollege of het Johan de Wittgymnasium, waar Ruchama enthousiast werd ontvangen.
In de eerste Jouw mening' staat een sportvraag voor de jongeren centraal. 'Jouw mening' wordt elk uur uitgezonden vanaf zondag 18 april na het weekoverzicht van 12:00 uur tot maandag 17:00 uur. De serie is op die tijdstippen de komende maanden wekelijks te zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.