Supermarkt naast Ontmoetingskerk in Sterrenburg 3 voor bouwvak klaar

15 april 2010

DORDRECHT -De bouw van de Supermarkt aan de Slangenburg naast de Ontmoetingskerk in Sterrenburg 3 moet voor de bouwvak klaar zijn. Twaalfhonderd vierkante meter winkelruimte komt dan beschikbaar. Het wijkblad de Sterrenburger brengt dit nieuws.

In september 2007 legde een grote  brand super de Boer in de as. Het is nog niet bekend, wie de Supermarkt gaat draaien. Super de Boer heeft een andere eigenaar gekregen en het is niet bekend of een tweede supermarkt in één wijk in het plaatje past. Ook de openingsdatum staat nog niet vast, zo laat eigenaar Corio in het wijkblad weten. Corio is ook eigenaar van winkelcentrum Sterrenburg, dat ook denkt aan uitbreiding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.