Huisvredebreuk; verdachte aangehouden op het Suze Groeneweg-erf

15 april 2010

DORDRECHT - Een 30-jarige man uit Den Haag is op 14 april op het Suze Groeneweg-erf aangehouden. De man had een relatie met een 28-jarige vrouw uit Dordrecht en blijft haar, ondanks dat de relatie achter de rug is, nog regelmatig opzoeken en bij haar aanbellen.

Daar was zij niet van gediend en na talloze waarschuwingen belde ze de politie. Die stuurde hem een aantal keer weg. Op 14 april trof de man haar ex op haar balkon aan, waarop hij zonder haar toestemming op had geklommen en op had geslapen. Opnieuw werd de politie gebeld, die hem nu maar aanhield. Na zijn verhoor is hij heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.