ODS brengt clubavond weer in ere

19 april 2010

DORDRECHT - ODS wil voor alle spelende, maar vooral ook niet spelende ODS’ers elke laatste donderavond van de maand een clubavond organiseren.

Dirk Dwarswaard, Thom van Ewijk en Peter Kuiters vertellen namens het organisatiecomité:
"De eerste clubavond was op donderdag 25 maart en het was leuk om te zien dat er al direct aan onze oproepen gehoor werd gegeven''. Donderdag is een vaste trainingsavond van zowel de eerste selectie als van de lagere elftallen. Het wordt meestal pas gezellig druk na de trainingen. Dat was vroeger bij ODS toch wel anders en wij vinden het hoog tijd worden daar iets aan te doen. We willen proberen om in ieder geval 1 x per maand de gezelligheid bij ODS terug te brengen door “De ODS clubavond” in het leven te roepen.

Hoe ziet zo’n avond er dan uit?
Vooropgesteld, alles mag, niets moet. Zo tegen 20.00 uur lopen de verschillende leden zo’n beetje binnen en het eerste kopje koffie is dan van het organisatiecomité. Vanaf een uur of 20.30 uur kan gekozen worden voor een partijtje kaarten, biljarten, misschien wel darten of gewoon lekker bijpraten als ODS’ers onder elkaar. Als zo tegen een uur of 22.00 de verschillende selecties klaar zijn met trainen zorgt het bestuur voor een klein hapje.

De echter diehards kunnen, als ze dat willen natuurlijk, ouderwets gezellig doorzakken aan de bar. Het is dus echt de bedoeling op de clubavond de ouderwetse ODS gezelligheid terug te brengen. Ideeën voor andere aktiviteiten zijn welkom.

De volgende clubavond staat gepland op donderdag 29 april (de avond voor koninginnedag dus). Wij hopen dat nog meer leden ons initiatief weten te waarderen en de weg naar de ODS/GSC kantine aan de Groenezoom weten te vinden. Met het oog op de te verwachten opkomst zou het plezierig zijn als je je aanwezigheid vooraf even kan aanmelden via het mailadres odsdordt@gmail.com."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.