Macht over het stuur verloren op de A16

19 april 2010

DORDRECHT – Op zondagmorgen 18 april verloor een 20-jarige bestuurder van een bestelbus uit Den Haag de macht over het stuur. De man reed omstreeks 07.30 uur op de A16 toen hij van de weg raakte en via de middenberm de vluchtstrook opschoof en kantelde.

Er vielen geen gewonden, de bus raakte ook geen andere bestuurders. In het voertuig bleken kweekpotjes in dozen te liggen die, volgens de bestuurder, bestemd waren voor een kwekerij. Het voertuig is meegenomen door een takelbedrijf.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.