Huiselijk geweld: man aangehouden op de Planetenlaan

19 april 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Dordrecht is op 16 april op de Planetenlaan aangehouden. De man had zijn 22-jarige vriendin uit Dordrecht geslagen en haar aan haar neus en wenkbrauw verwond. De vrouw was in de ogen van haar vriend na een avondje winkelen te laat thuisgekomen en de ruzie hierover ontaardde in een vechtpartij. De man werd meteen gevonden en aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en heeft een huisverbod gekregen.

Een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 16  april op de Wiessenbruchstraat aangehouden. Hij zou zijn vriendin meermalen in het gezicht hebben geslagen. De twee hebben al een lange tijd van ruzie en mogelijke mishandelingen achter de rug. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.