Verdachte van vernieling aangehouden op de Bloys van Treslongstraat

19 april 2010

DORDRECHT - Een 24-jarige man uit Dordrecht is op 17 april op de Bloys van Treslongstraat aangehouden. De man zou een paar minuten daarvoor op de Cornelis Trompweg een tegel door de ruit van een geparkeerde personenauto hebben gegooid. In die auto zat op dat moment niemand.

Aan de vernieling ging een schermutseling tussen de verdachte en een onbekende man vooraf. Een getuige zag de ruzie en de daaropvolgende vernieling en belde de politie. De verdachte is in verzekering gesteld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.