Fietsers gewond bij aanrijdingen aan de Copernicusweg en de Jacob Marisstraat

20 april 2010

DORDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is op 19 april gewond geraakt toen hij op de Copernicusweg werd aangereden door een 61-jarige automobiliste uit Dordrecht.

Vermoedelijk zag de vrouw de fietser over het hoofd en was een aanrijding het gevolg. Een ambulance heeft de jongen met een kleine hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

DORDRECHT – Een 11-jarige fietser uit Dordrecht is op 19 april op de Jacob Marisstraat aan zijn been gewond geraakt. De jongen had daar net een personenauto ingehaald toen hij plots ten val kwam. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis.

Het is onbekend of de personenauto hem heeft geraakt, of dat de verwondingen het gevolg waren van de val.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.