Agressieve winkeldief aangehouden

20 april 2010

DORDRECHT - Een 36-jarige man uit Dordrecht kon op 19 april alleen met de nodige moeite aangehouden worden. De man was op winkeldiefstal betrapt en werd voorbij de kassa door personeel aangesproken.

Hij rende daarop weg, maar kon door personeelsleden in de winkel tegengehouden worden. Er waren een paar mensen voor nodig om de man in bedwang te houden. De politie was er snel bij om de verdachte ‘in ontvangst’ te nemen.

Hij bleek twee flessen wasverzachter en zes flessen shampoo bij te hebben die hij niet had afgerekend. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.