Auto over de kop na botsing met geparkeerde auto op de Cornelis Evertsenstraat

21 april 2010

DORDRECHT - Een 24-jarige vrouw uit Dordrecht is op 20 april ongedeerd gebleven, hoewel ze met haar auto over de kop ging. De vrouw had op de Cornelis Evertsenstraat nog geen tien gereden toen ze tegen een geparkeerde auto aanreed en kantelde.

Hoe dat kon gebeuren is onbekend. Ambulancepersoneel keek de vrouw nog even na, maar ze mankeerde niets. Beide voertuigen moesten weggesleept worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.