Oppositie Dordrecht houdt het kruit droog tot 27 april

22 april 2010

DORDRECHT - De vier oppositiepartijen in Dordrecht (PvdA, GroenLinks, Christenunie/SGP en Verenigde Senioren Partij) hebben nog niet op de eigen website gereageerd op het politiek akkoord van Beter voor Dordt, VVD en CDA. Op basis daarvan zal op 27 april het nieuwe college van burgemeester en wethouders worden gekozen.

De PvdA publiceert als enige partij ook het politiek accoord van de drie partijen. Daarbij wordt aangegeven dat de PvdA in het Stadhuis op 27 april zal reageren.

De PvdA publiceert op de eigen site wel een spotprent van wethouder Ferdinand van den Oever om aan te geven dat er verbazing is dat hij voor cultuur verantwoordelijk wordt. Van den Oever zal de tweede VVD wethouder in de geschiedenis zijn voor deze taak. In het verleden wilde de PvdA dit altijd zelf doen, maar uiteindelijk schoof wethouder Lamers (PvdA) dit voor de eerste keer door naar VVD-wethouder Dirk ten Veen.

GroenLinks, D66 en de Verenigde Senioren Partij  (VSP) hebben nieuws op de eigen site staan, dat twee weken oud is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.