Gemeenteraadslid Jens van der Vorm de Rijke is ernstig ziek

22 april 2010

DORDRECHT -,,Het is helemaal niet goed met ons raadslid Jens van der Vorm".  Zo maakte aankomend wethouder en loco-burgemeester Piet Sleeking (Beter voor Dordt) in het Stadskantoor van Dordrecht deze week wereldkundig dat Jens van der Vorm - de Rijke ernstig ziek is. Sleeking: ,,Jens heeft een tumor aan de darmen met complicaties. Hij is vorige week acuut in het ziekenhuis opgenomen".

Jens van der Vorm (53) is een beeldbepalend Dordtenaar en ook buiten de stad heeft hij zijn sporen verdient. Zo was hij Statenlid, landelijk LPF-secretaris en lijsttrekker LPF voor de Europeese verkiezingen van 2004.  Gelet op zijn maatschappelijke positie maakte ook Ad De Dordtenaar vanmorgen op de voorpagina van het regio-katern zijn ziekte bekend.

Beter voor Dordt (BVD) heeft met Jens erbij een fractie van vijftien leden. Volgend week dinsdag kunnen maar veertien leden van BVD voor het nieuwe college van B en W stemmen als dat op 27 april in het Stadhuis wordt geinstalleerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.