Frank Peters en Sieto Zeeman leggen meningsverschil bij

22 april 2010

DORDRECHT - Frank Peters, partime in dienst van RTV Dordrecht en voor twee uur per week vrijwilliger bij Drechtstad FM, en Sieto Zeeman, programmaleider van DFM, hebben hun meningsverschil bijgelegd.
 
Gretig gadegeslagen door AD/De Dordtenaar en 3FM is het robbertje straatvechten over het radioformat van Drechtstad FM beslecht onder leiding van Ed Peereboom, directeur van RTV Dordrecht. Volgens hem was passie voor het vak de oorzaak van het breed uitgemeten conflict. 

De schorsing in april van Frank Peters geldt zijn werk als vrijwilliger voor twee uur per week. Zijn betaalde werkzaamheden voor RTV Dordrecht als cameraman en tv-presentator hebben nooit ter discussie gestaan.
 
Peereboom: "Passie voor het vak leidt wel vaker tot hoog oplopende discussies tussen de programmamakers, die altijd gevolgd wordt door wederzijds begrip en waardering. Uiteindelijk komt dat de kwaliteit van de programma's ten goede. De keuzemogelijkheden binnen het format voor dj's bij DFM waren in maart en april door technische omstandigheden beperkt. Vanaf mei is dat beter. Aan het format zelf wordt niet getornd".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.