Burgemeester Brok reikt prijzen uit bij 'Week van het Ambacht'

23 april 2010 door Paul Schrandt
Burgemeester Brok reikt prijzen uit bij 'Week van het Ambacht'

DORDRECHT - Sinds 2007 wordt jaarlijks de week van het Ambacht georganiseerd.
Tijdens de week zijn er tal van activiteiten op ambachten te promoten: speciale tours, open dagen van bedrijven en scholen en een beurs die bezoekers laat kennismaken met veel interessante beroepen en opleidingen.
Tijdens een kick/off bijeenkomst in het Insula College op het leerpark beoordeelt een deskundige jury, waarin onder anderen wethouder Hans Spigt en stylist Mike de Boer zitting hebben, welke stand en welke leerling in aanmerking komen voor een prijs.

Wethouder Spigt ontvangt om 12.00 uur staatssecretaris mevrouw M. Bijsterveld, die onder meer een masterclass bijwoont. Het evenement is onderdeel van het regionale Actieplan jeugdwerkloosheid.
Burgemeester A.A.M. Brok reikte de prijzen rond 13.00 uur uit.

Foto's: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.