Vernieling bij tankstation aan de Dokweg

23 april 2010

DORDRECHT - Bij een benzinestation aan de Dokweg in Dordrecht is een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij was daar op vrijdag 23 april 2010 rond 04.40 uur. De verdachten zat met anderen in een auto die stond bij het tankstation.

Op een gegeven moment liep de bestuurder naar politiemensen en vroeg of zij hem wilde helpen met het wegsturen van de drie anderen in zijn auto. De inzittenden begrepen dat maar even later werd de 23-jarige man boos. Buiten gooide hij met zakken haardhout, een jerrycan en een pion. Ook gooide hij uit frustratie een brommer om die hierdoor een portier van een taxi raakte. De agenten namen de verdachte mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.