Aanhouding van autodieven in de Ampèrestraat

23 april 2010

DORDRECHT - In de Ampèrestraat in Dordrecht hebben politiemensen een gestolen bestelauto in beslag genomen en de 20-jarige bestuurder uit Rotterdam aangehouden. Agenten zagen op vrijdag 23 april 2010 de bestelwagen rond 03.25 uur rijden vanuit het centrum.

Het voertuig sloeg linksaf de Ampèrestraat op. Ze gaven de auto een stopteken. Uit controle bleek dat het om een gestolen voertuig ging. Hierop namen ze de bestuurder mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.