Jasper Mos nieuwe Fractievoorzitter VVD Dordrecht

23 april 2010

DORDRECHT - De fractie van de VVD heeft deze week Jasper Mos unaniem gekozen als nieuwe fractievoorzitter voor de komende raadsperiode. Mos neemt het stokje over van Ferdinand van den Oever, die vanaf de verkiezingen deze rol op zich had genomen.

Omdat Van den Oever dinsdag 27 april door de fractie wordt voorgedragen om als wethouder namens de VVD in het nieuwe college zitting te gaan nemen kwam de functie van fractievoorzitter vrij. Dirk Pols, de afgelopen 7 jaar voorzitter, had eerder aangeven deze periode niet opnieuw beschikbaar te zijn om zich volledig op inhoudelijke onderwerpen te kunnen richten naast zijn rol als volkvertegenwoordiger.

Jasper Mos (31), werkzaam bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, is een nieuwkomer in de Dordtse politiek. Hij was met plaats 4 hoogste nieuwkomer op de kandidatenlijst voor de Dordtse VVD. Met de keuze voor Jasper bouwt de  VVD voort op een goede mix van ervaring en vernieuwing.

Meer informatie over Jasper is te vinden op:
http://nl.linkedin.com/in/jaspermos
http://twitter.com/JasperMos

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.