Man aangehouden tijdens routinecontrole op de Boogjes

26 april 2010

DORDRECHT - Een 31-jarige man uit Tilburg is in de nacht van zaterdag op zondag 25 april aangehouden tijdens een routinecontrole. Agenten zagen de man rijden over de Boogjes, toen zij hem onderwierpen aan een routinecontrole.

Toen de agenten de man om een legitimatiebewijs vroegen, wilde hij dit niet geven en gaf een valse naam op. Ook kon de man geen rijbewijs tonen en droeg de man geen gordel. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Na verhoor is hij de volgende ochtend heengezonden met een bekeuring voor het rijden zonder gordel, het niet tonen van een rijbewijs en het opgeven van een valse naam. Ook kreeg hij een boete, omdat de banden van zijn auto niet in orde waren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.