Tweetal aangehouden voor winkeldiefstal op de Stadhuissteiger

26 april 2010

DORDRECHT - Twee jongens uit Gorinchem, 16 en 18 jaar, zijn vrijdagmiddag 23 april aangehouden voor winkeldiefstal. Agenten zagen het tweetal over de Stadhuissteiger lopen en zagen hen enkele dvd’s en een grootverpakking zakdoekjes uit een tas halen.

Toen de agenten de jongens aanspraken en vroegen waar de spullen vandaan kwamen, biechtten ze op dat ze gestolen waren. Hierop zijn de jongens aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor zijn ze heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.