Dordt Centraal viert vijfhonderdste aflevering maar Kronkelaar jubileert nog niet

27 april 2010

DORDRECHT - Het huis-aan-huis blad Dordt Centraal jubileert morgen heel feestelijk.  In Dordrecht is het de vijfhonderdste aflevering in bijna tien jaar op de markt. Kronkelaar, de columnist, laat weten in zijn rubriek niet mee te kunnen doen, want hij zet vanaf 2003 pas zijn kanttekening. Kronkelaar is een waarnemer met een eigen kijk op de stad Dordt. RTV Rijnmond journalist Tijs Blom had daarover een twitter vandaag:

"Identiteit Kronkelaar wordt woensdag onthuld in jubileumnummer Dordt Centraal. Mijn alter ego, of....?"

Voor de goede lezers: Thijs kent als enige Kronkelaar goed, die verder voor niemand te spreken is en alleen zijn kijk op papier zet vanuit een eigen perspectief bij Piet van Westen in Dordt centraal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.