Jannie van der Loos nieuw bestuurslid RTV Dordrecht

27 april 2010

DORDRECHT - Mevrouw Jannie van der Loos, oud wethouder en ereburger van de gemeente Dordrecht treedt toe tot het bestuur van RTV Dordrecht, de lokale omroep van de stad.

Mevrouw Van der Loos (1950) was twaalf jaar wethouder (PvdA) in Dordrecht en verantwoordelijk voor de portefeuilles onderwijs, sociale zaken, vervoer en reiniging, wijkgericht werken, integrale veiligheid en cultuur.

Jannie van der Loos vervult thans een aantal bestuur- en toezichtfuncties. Zo is zij voorzitter Raad van Toezicht ToBe, onafhankelijk voorzitter Stichting cliëntenraad Drechtsteden, voorzitter stichting voedselbank Dordrecht en lid Raad van Toezicht De Stromen Opmaat Groep.
Voorzitter Jan Goeijenbier: “ik ben verheugd dat een zo ervaren bestuurder het bestuur van RTV Dordrecht versterkt.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.