Gestolen fietsen op de Hugo de Grootlaan

28 april 2010

DORDRECHT - Een 18-jarige fietser uit Dordrecht is op 27 april op de Voorstraat aangehouden. Bij het zien van twee agenten stapte ineens af en liep weg. Zijn fiets bleek een doorgezaagd slot te hebben. Na wat speurwerk op het politiebureau bleek dat de fiets op 15 april op De Waag in Dordrecht was gestolen. De verdachte is na verhoor heengezonden.

Een 17-jarige jongen uit Dordrecht is op 27 april ‘zijn’ fiets kwijtgeraakt na controle door een agent. Aan de fiets mankeerde het een en ander en dat viel een agent op. Op de Hugo de Grootlaan werd de jongen staande gehouden. Na controle bleek dat de fiets van diefstal afkomstig was en de jongen kon mee naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.