Corry Pieters krijgt koninklijke onderscheiding van buurman Arno Brok

29 april 2010

DORDRECHT -Corry Pieters heette Arno Brok hartelijk welkom in zijn nieuwe flatwoning in Krispijn, toen zij niet wist dat hij de nieuwe burgemeester van Dordrecht was geworden. Ze toonde in woorden haar grote betrokkenheid met de wijk en wees hem direct de weg.

Als vrijwilligster zet zij zich al tientallen jaren voor de wijk in.

Buurman Arno bleek later voor haar en haar man Norbert niet alleen een aardige buurman te zijn, maar ook de nieuwe burgemeester te zijn van Dordrecht..

,,Voor mij blijft de burgemeester gewoon Arno", zei zij voor de huldiging met een Koninklijke Onderscheiding in de Grote kerk. De burgemeester begroette haar ook hartelijk als buurvrouw, die hij graag in het zonnetje zette. Ook vergat hij niet om haar man en zijn buurman Norbert in de feestvreugde te betrekken. Overigens: Corry is net verhuisd, maar blijft als buurvrouw een echte fan van de eerste burger van Dordt.

Zij vindt het geweldig dat hij, door in de wijk te zijn gaan wonen, haar Krispijn promotie heeft ondersteund.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.