Reunie van gedecoreerden blijft in Dordrecht een traditie

30 april 2010

DORDRECHT - De jaarlijkse ontmoeting van gedecoreerden in Dordrecht blijft een traditie op Koninginnedag. Burgemeester Arno Brok heeft dit idee van zijn voorganger Ronald Bandell overgenomen. Vandaag was de bijeenkomst voor de eerste keer met Brok als spreker.

De stad Dordrecht telt circa vierhonderd mensen die een Koninklijke onderscheiding hebben gekregen. In die kringen wordt de bijeenkomst op koninginnedag zeer gewaardeerd, waardoor het in de praktijk ook een reunië is geworden van mensen die hun sporen in de Dordtse samenleving hebben verdiend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.