Brand in pand begeleid aan het van den Broekerf wonen

01 mei 2010

DORDRECHT - Op zaterdagmorgen 1 mei is in een pand voor begeleid wonen aan het van den Broekerf een brand ontstaan. Bewoners aan de overzijde van de woning waarschuwden omstreeks 07.55 uur de bewoners en belden de brandweer toen zij rookontwikkeling vanuit het dak waarnamen.

Zes bewoners en de begeleidster konden tijdig het pand verlaten, daarnaast bevonden twee bewoners zich op de zolderverdieping en zijn met ademhalingsmoeilijkheden in het ziekenhuis opgenomen. Zij maken het naar omstandigheden goed.

De brandweer Dordrecht rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker en schaalde vanwege de gevaarsetting op naar middelbrand. De bewoners zijn tijdelijk door de crisisdienst overgebracht naar een andere locatie. De brand is ontstaan bij de CV installatie. De afdeling Forensische Opsporing doet hiernaar technisch onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.