PvdA Dordrecht zwaait Hans Spigt op 1 mei viering uit

02 mei 2010

DORDRECHT - De PvdA Dordrecht hield de 1 mei-viering in de POPCENTRALE. Ook het afscheid van HANS SPIGT, die na 16 jaar de gemeentepolitiek van Dordrecht gaat verlaten vond hier plaats. 1 mei, de Dag van de Arbeid, is het feest van de sociaal-democratie. Dit jaar werd 1 mei gevierd samen met de hele regio, met een mix van traditie en vernieuwing.
Sprekers waren ondermeer Han Bakker over het belang van cultuur en de bedreigingen die nu op ons af gaan komen met het nieuwe college. Bert Blase - burgemeester Alblasserdam - vertelde over zijn samenwerking met Hans Spigt in de regio. Belangrijk zeker nu is zorgen dat er werk is voor iedereen en een fatsoenlijk sociaal beleid. Het koor MELANGE ROOD zorgde voor de muzikale noot. Hierna was er borrel en prima eten, verzorgd door de Vrouwengroep uit Wielwijk.
Het avondprogramma werd ingeluid met de GROTE HANS QUIZ. Twee groepen streden met elkaar. Steeds moesten er vragen worden beantwoord die betrekking hadden op Hans, die tussen 2002 en 2010 wethouder was. De antwoorden moesten overeenkomen met de enquete die was gehouden onder de inwoners. Verder was er veel muziek, met o.a. de pop/rockband MASSIZ.

(bron website PvdA Dordrecht)

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.