PvdA antwoordt Patrizia Filia naar aanleiding van haar reactie op Jasper Mos

02 mei 2010
PvdA antwoordt Patrizia Filia naar aanleiding van haar reactie op Jasper Mos

DORDRECHT - De website van de PvdA belicht het (nieuwe) gemeentelijke beleid met cartoons. Op de website Dordrecht.net gaf theatermaakster Patrizia Filia haar mening naar aanleiding van een toespraak van de nieuwe fractievoorzitter van de VVD Dordrecht, Jasper Mos.

Zijn partij heeft voor wethouder Ferdinand J. van den Oever cultuur uit het vuur gesleept als taak. De PvdA reactie in tekening:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.