Rijverbod na blazen op de Oudendijk

03 mei 2010

DORDRECHT - Op zondagavond 2 mei is een 50-jarige man aangehouden na een alcoholcontrole. Hij reed in zijn auto op de Oudendijk toen agenten hem controleerden en lieten blazen.

Dit resulteerde in een ‘A’ indicatie waarna de man werd meegenomen naar het politiebureau voor nadere ademanalyse. Hij blies 495 ug/l en kreeg een rijverbod van vijf uur opgelegd. Na verhoor is de man heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.