Makro boekt in Dordrecht succes met bezorging aan horeca

04 mei 2010

DORDRECHT - Makro heeft een succesvolle test met bezorging van producten aan dertig horecaklanten in en rond Dordrecht afgerond. Binnen nu en twee jaar wordt de nieuwe dienstverlening van de groothandel uitgerold naar alle zeventien vestigingen in Nederland.

Dit meldt de Levensmiddelenkrant op gezag van het D.

Makro hoopt hiermee klanten voor zich te winnen die geen kans zien om naar de groothandel te komen. “Bij een sportkantine vroeg ik waarom die geen klant van ons was. Maar daar had die man helemaal geen tijd voor. Hetzelfde verhaal geldt voor de strandtenten in de zomermaanden”, aldus directeur Jean-Pierre Bienfait.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.