Dodenherdenking Sumatraplein vanavond (4 mei) vanaf 21.20 op RTV Dordrecht

04 mei 2010

DORDRECHT - De dodenherdenking op het Sumatraplein kan ook thuis nog worden bekeken. RTV Dordrecht deelt daarover mee: De dodenherdenking op het Sumatraplein in Dordrecht is vanavond op TV Dordrecht te zien. U kunt al vanaf 21.20 uur naar een verslag van de ceremonie kijken, na het nieuws en Uw Mening. Om 20.00 uur houdt de omroep twee minuten stilte op radio en televisie.

Burgemeester Brok zal voor het eerst een krans leggen bij het monument op het Sumatraplein. Waarna het de beurt is aan de oud-illegaliteit, oud-strijders, kinderen, bedrijven en belangstellenden.

4 mei, Dodenherdenking
TV Dordrecht, vanaf 21.20 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.