Automobiliste gewond op de N3

04 mei 2010

DORDRECHT - Een 54-jarige vrouw uit Alblasserdam is op 3 mei rond 20.30 uur gewond geraakt toen ze met haar auto op een oprit naar de N3 uit de bocht vloog. De vrouw wilde vanuit de wijk de Staart de randweg op, maar raakte in een slip en botste tegen de vangrail op.

Ze klaagde over pijn op haar borst en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Rijkswaterstaat heeft voor het opruimen van gelekte olie gezorgd. De auto van het slachtoffer is weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.