RTV Dordrecht biedt snel reportages aan op eigen internetsite

04 mei 2010

DORDRECHT - Het lukt RTV Dordrecht steeds meer om reportages uit de eigen nieuwsuitzending op de eigen website te zetten. Zo kan gekeken worden naar een verhaal rond Centrum de Buitenwacht, dat in financiele problemen is geraakt. Voorzitter Bert van den Burgt spreekt ook over een negatief vermogen van vijftigduizend euro (!). Het bestuur besluit afgelopen weekeinde om een bekendmaking over de situatie op Dordrecht.net te zetten.

Op de website is de voorbereiding te zien op de 4 mei herdenking vanavond op het Sumatraplein en kan ook worden teruggekeken naar de dag van de persvrijheid in de gedachteniskapel Titus Brandsma met burgemeester Arno Brok aan het woord over de kwaliteit van de persvrijheid.

zie www.rtvdordrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.