Huiselijk geweld; man aangehouden en krijgt huisverbod

06 mei 2010

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Dordrecht is op dinsdagavond 4 mei in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou kort daarvoor zijn 39-jarige ex-vrouw geslagen en geschopt hebben, waarbij zij kneuzingen aan haar hoofd, rug en been opliep.

Het zou niet de eerste keer zijn dat hij haar mishandelde. De politie werd gebeld en de man werd direct aangehouden. Na een nacht cel is hij in verzekering gesteld en krijgt hij een huisverbod.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.