Vrachtwagen gekanteld op de N3

07 mei 2010
Vrachtwagen gekanteld op de N3

DORDRECHT - Een vrachtwagencombinatie is op de N3 in Dordrecht bij de oprit naar de rijksweg A16 gekanteld. Het ongeval gebeurde op vrijdagmorgen 7 mei 2010. Het ging om een vrachtwagen met oplegger. Hierop stond een koelcontainer met daarin ongeveer 25 ton fruit.

De 24-jarige chauffeur uit Alblasserdam zag kans zelf uit zijn cabine te kruipen. Wel plaatste de brandweer een trap zodat de bestuurder naar beneden kon. Hij had een lichte hoofdwond. Mogelijk reed de vrachtwagencombinatie te snel in de bocht waardoor het voertuig kantelde.

Foto:Thymen stolk , meer foto's en nieuws www.thymenstolk.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.