Ruziënde mannen worden aangehouden op de Vriesestraat

07 mei 2010

DORDRECHT - Bij de Vriesestraat in Dordrecht hebben politiemensen twee verdachten aangehouden. De agenten gingen op vrijdag 7 mei 2010 omstreeks 03.10 uur naar een melding van een ruzie voor een horecagelegenheid op de Vriesestraat.

De later aangehouden verdachten hadden ruzie. De agenten spraken de twee aan en probeerden een oplossing te zoeken. De ene bleef rustig maar de andere raakte steeds bozer. De politiemensen vroegen of de twee naar huis wilden gaan.

De ene man van 32-jarige man uit Dordrecht liep rustig weg. De andere man van 28 jaar uit Dordrecht liep tierend weg en ging een stukje verder weer ruzie maken met de andere 32-jarige man. Er ontstond wat duw- en trekwerk. De 28-jarige pakte nog een fiets en hield deze dreigend boven zijn hoofd. De agenten maakten een einde aan de ruzie en hielden de twee aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.