Winkeldiefstal in warenhuis aan de Bagijnhof

10 mei 2010

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 8 mei werd eveneens een 32-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden vanwege winkeldiefstal in een warenhuis aan de Bagijnhof. De vrouw had onder andere een jongensbroek en wat ballonnen in de tas van haar dochtertje gestopt en de prijskaartjes van de spullen afgescheurd.

Een medewerkster van de zaak zag dit gebeuren en hield de vrouw met hulp van een beveiligingsbeambte staande. Na verhoor en teruggave van de spullen werd de vrouw heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.