Winkeldiefstal aan de Korte Parallelweg

10 mei 2010

DORDRECHT - In een supermarkt aan de Korte Parallelweg is op zaterdagmiddag 8 mei een 33-jarige man uit Schaijk aangehouden door een medewerker van de zaak. De verdachte stopte diverse stuks vlees in zijn tas en wilde zonder te betalen de winkel uitlopen.

De man werd bij de deuropening staande gehouden voor een tascontrole. Hij werd aangehouden en overgedragen aan de politie. De man is recidive op het gebied van diefstal en heeft een winkelontzegging gekregen voor een jaar. Na zijn insluiting op het politiebureau is hij in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.