Twee meisjes aangehouden voor winkeldiefstal aan de Bagijnhof

11 mei 2010

DORDRECHT - Twee meisjes zijn aangehouden voor winkeldiefstal. De twee renden op maandagmiddag 10 mei 2010 een winkel uit op het Bagijnhof in Dordrecht. Daar reden twee politiemensen op hun fiets.

Iemand riep dat de meisjes gestolen hadden waarop de agenten achter hen aangingen. Na een korte achtervolging hielden zij de verdachten van 16 jaar uit Dordrecht aan. Hun tassen zaten al aardig vol met spullen uit de winkel en ook zat er nog een horloge in die uit een andere winkel kwam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.