Dordt Nu organiseert internetstemming over zomerevenementen onder druk

12 mei 2010

DORDRECHT -De website van het weekblad Dordt NU vestigt in een stemming de aandacht op het gegeven dat zomerevenemengten in Dordrecht onder financiele druk staan. Een tussenstand in de internetpoll.

Er is veel onrust in Dordt over de diverse zomerevenementen. De Wereld Jazz Dagen gaan niet door, Dordt in Stoom zat in de problemen en Academica maakte deze week bekend dat het afhaakt als hoofdsponsor van Big Rivers en Place D'Ary.

Moeten we ons zorgen maken?
Resultaten:

  • Ach welnee, we kunnen best zonder die feestjes.
    33%
  • Jazeker! Dordt wordt wel heel erg saai zonder evenementen in de zomer!
    67%
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.