Persbericht gemeente Dordrecht over drie Dordtse slachtoffers bij vliegtuigramp

14 mei 2010

DORDRECHT - Bij de vliegtuigramp in Tripoli was ook een gezin uit Dordrecht betrokken: vader Richard Burggraaff, moeder Annelies den Adel en (volwassen) zoon Ralf Michiel Burggraaff hebben de ramp niet overleefd. Het gezin was op de terugweg van een vakantie in Zuid-Afrika. Burgemeester A.A.M. Brok heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden en hen de steun van de gemeente aangeboden.

Condoleanceregister
Het gezin Burggraaff woonde in de wijk Sterrenburg. De nabestaanden hebben aangegeven anoniem te willen blijven, opdat zij in rust hun verdriet kunnen verwerken. Om wijkbewoners en anderen in de gelegenheid te stellen om hun medeleven te betuigen -anders dan via het digitale condoleanceregister voor alle slachtoffers van de ramp (www.condoleanceregister.com) ligt vanaf morgen, zaterdag 15 mei, een condoleanceregister in Cultureel Centrum Sterrenburg, Dalmeyerplein 10 in Dordrecht. Het centrum is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 14.00 tot 16.00 uur.
Maandag 17 mei ligt het condoleanceregister in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.