Schaaksite Tomschaakboeken.nl blijft populair in Dordrecht en daarbuiten

14 mei 2010

DORDRECHT -De nieuwssite voor schaken in Dordrecht en omgeving - www.tomsschaakboeken.nl - blijft onverminderd populair. Tom van Bokhoven loopt nu tegen de zestigduizend unieke bezoekers aan. Samen met de site van het distrikt RSB van Ab Scheel uit Gouda, behoort Tomsschaakboeken.nl tot de meer actuele sites.

Hij maakt vandaag bekend dat Arno Slagboom wederom de nieuwe lunchschaakkampioen wordt op de woensdag in poffertjessalon Visser.

Bij de Willige dame is Juan garcia de nieuwe kampioen, die dinsdag de  eresimultaan speelt. im Hokken is de negentiende keer de kampioen van Sliedrecht geworden. In Zwijndrecht behoort Kees van 't Hoff tot de  favorieten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.