Diefstal auto aan de Laan van London

14 mei 2010

DORDRECHT - Na een achtervolging hebben politiemensen een 21-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Op vrijdag 14 mei 2010 kwam rond middernacht de melding dat er een auto gestolen was. De 36-jarige eigenaar uit Utrecht had zich angstig verstopt in de bosjes bij de Laan van London in Dordrecht.

Hij vertelde dat iemand zijn auto onder bedreiging van geweld had meegenomen. De agenten namen de aangever mee in hun auto. Onderweg kwamen ze de gestolen auto tegen waarna een achtervolging begon. Op de Van Leeuwenhoekweg raakte de verdachte de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand op het treinspoor.

De verdachte vertelde dat er geen sprake was van diefstal. Hij was onder invloed van alcohol en had geen rijbewijs. De politie onderzoekt wat er nu precies gebeurd is.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.