Website Idordt.nl: Boycot op Drechtstad FM

15 mei 2010

DORDRECHT -Wat past wel of niet in het format van de radiozender op 95,7 FM vanuit Dordrecht, die ook bekend staat als Drechtstad FM. Volgens de website www.idordt.nl wordt Daylight nu uit de ether gehouden. Een bericht:

Daylight oog geboycoyt op DrechtstadFM?

Geschreven door John   
zaterdag, 15 mei 2010 18:39
Laatst op deze site stond al een stukje over het niet draaien van lokale bands op Drechtstad FM. Afgelopen donderdag was weer een mooi voorbeeld van de knulligheid van deze amateurs. Bij Herman was de band daylight. Zij vertelde over hun strijd om mee te mogen spelen op flevopop.
Leuk interview, maar Herman liet niets horen van daylight. Raar toch?
Op 3FM worden ze wel gewoon gedraaid

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.