RTV Dordrecht: Storingen horen bij TV maken

16 mei 2010

DORDRECHT - RTV Dordrecht vraagt begrip voor de storing. Het hoort bij TV maken,

Het nieuwsbericht luidde: Voor de tweede keer in redelijk korte tijd is het RTV Dordrecht niet gelukt om de TV-uitzending op tijd te beginnen. Vanavond (vrijdag 14 mei) begon de nieuwsuitzending niet om 18.00 uur, maar om 18.30 uur. Pakweg twee weken geleden moesten de trouwe kijkers vijf kwartier wachten op het programma rond Oranjedag 2010. Om 20 uur zou de reportage beginnen, maar de uitzending kwam pas vanaf kwart over negen langs.

De reactie van de zijde RTV Dordrecht: Overigens komt het bij elk tv-station - ook de nationale omroepen - voor dat er storingen zijn. Wij berichten in die gevallen via de tickertape altijd direct de kijkers en informeren over de programmatische gang van zaken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.