Sani-dump sneldamkampioenschap 2010 in CBS Het Kristal

17 mei 2010

DORDRECHT - Op zaterdag 5 juni organiseert Damclub Dordrecht voor de 6e keer het Sani-Dump Sneldamkampioenschap. Dit evenement zal vanaf 10.00 uur plaatsvinden in CBS Het Kristal, Heimerstein 36.

Naar verwachting zullen er vanuit het hele land weer bijna 100 deelnemers naar Dordrecht komen waaronder enkele grootmeesters en meesters, maar ook veel recreatieve dammers en jeugd. Er zullen 12 ronden worden gespeeld volgens het Zwitsers systeem met een speeltempo van 5 minuten per speler plus 5 seconden per zet (Fisher systeem).

Deelname is mogelijk in drie seniorencategorieën (afhankelijk van rating) en drie jeugdcategorieën (afhankelijk van leeftijd). Voor de senioren zijn er in elke categorie 10 geldprijzen te winnen en voor de beste jeugdspelers zijn bekers beschikbaar. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 4 juni bij Cor Leenheer, telefoon 0168-330628 of per e-mail naar cor.leenheer@planet.nl. Alle informatie over dit toernooi is te vinden op de website www.dcdordrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.