Vier verdachten aangehouden in bestelbus met drugs

19 mei 2010

DORDRECHT - Een 30-jarige man uit Maasland, een 29-jarige vrouw uit Waddinxveen, een 42-jarige man uit Rotterdam en een 31-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats zijn op dinsdag 18 mei in de Jacob Catsstraat aangehouden. De verdachten zaten samen in één bestelbus die voor een controle aan de kant werd gezet. Bij het openen van de auto kwam de agenten een hennepwalm tegemoet, waarop  zij tot een uitgebreide controle overgingen.

In de bestelbus werd een geruime hoeveelheid vermoedelijk speed aangetroffen en een grote hoeveelheid geld. In een kluis in de auto werd ook nog drugs aangetroffen. Daarnaast lag in de bus een grote hoeveelheid werktuigen die gebruikt kunnen worden om in te breken. Drie honden in het voertuig werden opgehaald door de dierenambulance en tijdelijk ondergebracht in een asiel. Inmiddels zijn de dieren weer opgehaald door een kennis van een van de verdachten. Van de vier verdachten zijn inmiddels de 29-jarige vrouw uit Waddinxveen en de 31-jarige man met onbekende verblijfplaats heengezonden. De overige twee zitten nog vast en krijgen een dagvaarding.  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.